Doprava ZDARMA nad 2.500 Kč

Náš příběh

Vítejte na našem e-shopu! Jsem Markéta Kněbortová a od roku 2023 vlastním tento e-shop. Dovolte mi, abych vám představila, co mě motivuje a proč jsme se rozhodli pokračovat v tomto e-shopu.

O Mě: Jsem Markéta Kněbortová, mladá podnikatelka ve svých 21 letech, která věří v sílu e-commerce a vášnivě miluje svět módy. V roce 2023 jsem se rozhodla pokračovat v provozování tohoto eshopu a přinést vám nejnovější trendy a kvalitní módní produkty.

Proč Mě Zajímá Móda: Móda je pro mě nejen způsobem se vyjádřit, ale také způsobem, jak sdělit světu, kdo jsme. Každý kousek oblečení nebo doplňku může vyprávět příběh a vytvářet jedinečný dojem. 

Proč Kapten & Son: E-shop má bohatou historii. Byl založen v roce 2015 s jediným cílem - nabídnout exkluzivní produkty od značky Kapten & Son. Od té doby prošel několika majiteli, ale naše oddanost této značce zůstává nezměněná. Jsem hrdá na to, že tato značka je velmi závazná v otázce udržitelnosti. Možná vás překvapí, že na výrobu jednoho z jejich batohů zrecykluje až 20,5 plastových lahví.

 

Pokud máte nějaké dotazy nebo potřebujete radu ohledně našich produktů, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás!

 

unnamed (1)

Markéta Kněbortová