Doprava ZDARMA nad 2.500 Kč

Náš příběh

 

                                                        Ptáte se, kdo za tímto e-shopem stojí?

Markéta Kněbortová, jsem od roku 2023 hrdou majitelkou tohoto obchodu. Ráda bych vám přiblížila, co mě přimělo se pustit do tohoto dobrodružství a proč jsem se rozhodla pokračovat v této cestě.

Věřím v sílu e-commerce a mám vášeň pro svět módy. Vystudovala jsem podnikovou ekonomiku a management služeb na ekonomické fakultě, a hledala jsem cestu, kde bych mohla uplatnit své znalosti. V roce 2023 jsem se rozhodla pokračovat v provozování tohoto e-shopu, abych vám mohla přinášet nejnovější trendy a kvalitní módní produkty.

Pro mě je móda nejen způsobem, jak se vyjádřit, ale také prostředkem, jak komunikovat s okolním světem. Každý kus oblečení nebo doplňku může vyprávět příběh a vytvářet jedinečný dojem. Miluji to, jak móda umožňuje lidem být sami sebou a zároveň experimentovat s novými styly.

Od prvního dne se snažíme o přátelský a otevřený vztah se zákazníky. Nabízíme vám nejen možnost nákupu přes internet, ale také zážitek a radost z nakupování. Každý produkt pečlivě vybíráme, abychom vám poskytli jen to nejlepší. Naším cílem je, aby vás návštěva našich stránek bavila, abyste se těšili na svou objednávku a byli spokojeni s každým detailem - od obalu po samotný produkt.

Jsme tu pro vás a vždy rádi uvítáme jakékoli vaše podněty. Pokud máte jakékoli otázky nebo potřebujete radu ohledně našich produktů, neváhejte nás kontaktovat. Chceme se neustále zlepšovat a vaše zpětná vazba je pro nás neocenitelná. 

 

unnamed (1)

Markéta Kněbortová